Talent Academy

In de zomer van 2013 is de JSC Talent Academy gestart; een ‘school’ waar je, naast je trainingen bij je eigen sportvereniging, professioneel wordt begeleid en getraind op het gebied van kracht, snelheid en coördinatie.

Inmiddels begeleiden we meerdere talenten uit verschillende takken van sport zoals voetbal, zwemmen en tennis. De Talent Academy organiseert activiteiten op het gebied van talentontwikkeling. Zo is het mogelijk wekelijks in groepjes van 3 of 4 personen te trainen en worden er talentendagen en talentenweken georganiseerd.

De talenten trainen gezamenlijk ongeacht welke sport zij beoefenen. De uit te voeren oefeningen zijn echter wel gericht op de tak van sport die het talent beoefent. Zo kan het voor een voetballer noodzakelijk zijn de kracht in de benen te verbeteren terwijl het voor een tennistalent van belang kan zijn het voetenwerk sneller en effectiever te krijgen.
Uiteindelijk is er één doel waar we met z’n allen naar toe werken:

‘Verbeteren van je fysieke eigenschappen’

Wil je meer informatie over de wekelijkse trainingen, een talentendag of een talentenweek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@jscsport.nl